ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 | 9:23 π.μ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

OIKONOMOY Με αφορμή τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση στη ΝΕΤ:

«Να σταματήσει επιτέλους τους εκβιασμούς η κυβέρνηση. Σήμερα με χαράτσια, περικοπές και απολύσεις για την 6η δόση. Τον Οκτώβριο με το ηλεκτροσόκ της «καθυστέρησης» πληρωμής μισθών και συντάξεων. Τον Δεκέμβριο με το δράμα της 7ης δόσης… Ας κάνει επιτέλους κάτι ωφέλιμο για την πατρίδα ο κ Παπανδρέου προκηρύσσοντας άμεσα εκλογές».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...